PDA

查看完整版本 : 現時的gm是這樣做事的嗎?

黑心人
30.11.2013, 10:21
如題~ser內有多重ac加上主要結防至其中一個ac
根據條例是不容許的,但由於其國內玩家買了金以致不用封ac
注:我並不討厭國內的玩家
以下為圖片
另外還有7張圖片上傳不了
我到其他的論壇開post後再放line至這

WWok2
30.11.2013, 10:27
圖片太高清, 看不了

黑心人
30.11.2013, 10:34
大約是一個國內人不單是出言(無肉)<不會打正字...
還是多重ac結防至主ac,由於這玩家是玩金玩家
gm一直用一些不是值口的值口不去做野
如:新圖的,我回過去的報告並沒有cok8的出現
但gm以cok8這不知名的玩家說出來當作借口

太平道人
30.11.2013, 10:48
對於各下因為開分帳,便說這是大陸人的行為,這先入為主的態度
挑起沒有意義的中港矛盾
我只能說
請不要用,因為別人是中國人,便是無品這思維
身為香港人,都是中國人的一份子<<<這個中國人,不是中華人民共和國的人民
而是有著數千年文化,的(龍的傳人)
而且你就算點否定,都不能否定香港是中國一部份
請不要+入政治等問題到這世界
因為是沒意義,而且顯出你的不成熟
(真係記掛,同懷念int.的時代)
(比你有分帳同spy,都唔夠我打!)

黑心人
30.11.2013, 10:52
看圖好嗎?
你看完圖才說好嗎?
1:是他先起言(無肉)我們
2:由於佢的(無肉),gm去信給我友人跟我並扣了他2次人口了
並不是我說他是大陸人
明白?
會看字嗎?朋友仔

太平道人
30.11.2013, 10:57
我真係第一個回文,就係re3
你話人回大陸個個
而且仲要del你自己個名
你話人,都放好少少
真係好難睇
你可唔可以做得好睇d先放上來
唔好比人罵完,就咩都唔理,上來開post
就算道理係你個便
你都傻膠膠咁,比人話返你轉頭

太平道人
30.11.2013, 11:01
你夠膽既設我做代管我幫你放好過

黑心人
30.11.2013, 11:03
你不會看字嗎:(?
1:是他一上來便問人老未
2:我cp的ac唔打格仔
3:有問題gm會扣佢2次人口要我放post上證明?
4:如果我叫人無品回大陸去玩係罵人的話,你講緊既睇怕都係話緊人性無能了
完來e+講事實都係罵人?
人地多重ac還一上來問候你家人
看清楚圖先吧不要什麼也沒看清便裝什麼聖人

黑心人
30.11.2013, 11:10
不要不說話嘛聖人兄
快回話,不過當然啦我點會怪你既
通常d扮哂聖人人都係唔會型為自己有問題

太平道人
30.11.2013, 11:17
我真係不會看
我不看旁邊個POST,我真係睇唔出係佢問候你先
你呢個POST,最下個個係RE^3
係你或你朋友,或你CP叫人回去大陸個個
你DEL前面
我睇下去都覺你有問題
仲有就係
你最頂,有無提過佢
gm會扣佢2次人口要我放post上證明
你要講野,但唔講全部
人地係無品,你都表達唔到出來
仲有就係
呢個世界從來無正義,無公道,從來都唔係平等同埋平衡
所以咩人都會有
係你地認為有

我上幾個SER,成日都被人問候,但係未係比我笑佢無EQ

我真係問你有無睇清楚

挑起沒有意義的中港矛盾
我只能說
身為香港人,都是中國人的一份子<<<這個中國人,不是中華人民共和國的人民
(真係記掛,同懷念int.的時代)
(比你有分帳同spy,都唔夠我打!)

你邊隻眼見到我話你係到罵緊人
(如果我叫人無品回大陸去玩係罵人的話,你講緊既睇怕都係話緊人性無能了
完來e+講事實都係罵人?)

我係叫你唔好(因為開分帳,便說這是大陸人的行為,這先入為主的態度
挑起沒有意義的中港矛盾)

係你自己而家被害者心態重,認為我罵你

太平道人
30.11.2013, 11:22
我無話你係呢件事錯,係我睇成個頂文
就睇出你係到

挑起沒有意義的中港矛盾
我只能說

係你真係認為我指出你問題,就認為我係到幫緊佢
你唔好當成我指你有問題,就等同我支持個個(大陸人)好唔好
係你未知我想表達d咩咋

黑心人
30.11.2013, 11:22
吐血.對於各下因為開分帳,便說這是大陸人的行為,這先入為主的態度
唉~對於不會看圖看字的我也沒什麼好說了
去看2果到先圖先啦好無朋友仔?唉由無名去1再慢慢去
先入為主~真係灰心,佢一上說說香港人沒錢玩
不如大陸,為樓去食屎
你不會看先後不如去找個會看的吧朋友仔

黑心人
30.11.2013, 11:26
求路人教下聖人兄去看圖
人地話自己係大陸人,話香港人不如大陸人
話香港人為樓食屎,話人地家人
人地講先,為何些不會看圖的聖人可以先入為主
把錯對轉過來並裝高清,又一直說對於各下因為開分帳,便說這是大陸人的行為,這先入為主的態度
喂大哥,你連圖又未睇清楚睇數字啦好無朋友仔?
正正怕有d朋友仔連先後都分唔出
先打哂1234出字朋友仔
唔好連數字都唔識跟住來睇啊扮聖人
只會比人地落你面:(同埋錯完唔好拉開話提認左佢好無?

太平道人
30.11.2013, 11:27
吐血.對於各下因為開分帳,便說這是大陸人的行為,這先入為主的態度
唉~對於不會看圖看字的我也沒什麼好說了
去看2果到先圖先啦好無朋友仔?唉由無名去1再慢慢去
先入為主~真係灰心,佢一上說說香港人沒錢玩
不如大陸,為樓去食屎
你不會看先後不如去找個會看的吧朋友仔
我只能講
身為一個香港人,就應該有氣量去包容個d腦殘同胞
佢傻,佢腦殘,我用不著要理佢
佢要PK,我唔通叫佢(唔好啊)

太平道人
30.11.2013, 11:28
我未有幾間回啊
哥哥
你放個d相來,我要一個一個去回,都要時間啊
我唔係你,放完上來就算,我打一個似樣少少,都耍1個鐘架

黑心人
30.11.2013, 11:33
唉~對於各下因為開分帳,便說這是大陸人的行為,這先入為主的態度
睇到未?朋友仔~唔好咩都未睇清楚扮聖人?
唔信問天狼星公會會長好無?我比哂圖佢睇嫁
大家唔信可以去信比天狼星個會長,我whatapps比佢睇既圖更多更清更準
仲有足夠證明係佢嘈先,佢大量吹水
同埋朋友仔唔好咩都未睇清楚扮聖人
自己走埋來比人落面~唉,服左你,咁鐘意比人落面既你
同埋錯左啊認啦好無啊朋友仔唔好死頂
我真係不會看
我不看旁邊個POST,我真係睇唔出係佢問候你先
足夠證明你係連數字都不會看,為證明你馬上去信天狼星會長
再唔係直接加我whatapps我親自比圖你睇啊
放心當然會親自教埋你數數字啦

黑心人
30.11.2013, 11:35
錯左啊一味copy返同一堆野
去信問仁者無敵吧,我比哂圖佢睇
如果連佢會長都證明到係你唔識睇既話
有請聖人去tvb睇"愛回家"了

太平道人
30.11.2013, 11:37
我真係未睇你2個個post就回,係我錯sor

我正係睇你個post,係唔夠全面
仲有我理解錯在,你係話個gm
唔係話個個玩家
對唔住

黑心人
30.11.2013, 11:38
講左咁耐明啦咩?
不過知錯是好的

Ecaep
30.11.2013, 11:48
我認為只是一場誤會
道人指出的是我們對大陸人過份敏感 並非 指出當時人 沒錯
意指其信的措辭及文字
例如我地對台灣人 吾會講 "果然係台灣人的行為"
重點並非是 其身份是否內地人 是其語氣 之誤

黑心人
30.11.2013, 12:02
只不過我本身向gm send左信話佢多重ac
佢啊無啦啦回信話咩香港人咩咩,又咩叼我屋企人
仁者無敵<天狼會長可以證明
事實上我們公會內都有國內友人
我分得出誰是大陸人,誰是國內人
你明白分別?姐係的士佬同的士c基既分別
加上我這次只是針對佢,我同意不能再多對於國內人沒有任何意見
在玩其他game時都跟不少國內友人一起玩
qq也有不少國內友人,你能明白我說出的嗎?
我針對的不是國內人,是圖片中人

黑心人
30.11.2013, 12:04
另外我想講,唔好叫佢地大陸人大陸人
我聽佢地講,佢地唔鐘意比人咁叫
下次你同佢地傾計叫佢地國內人會好d
真的我問10個有最少8個都係咁講

seignior
01.12.2013, 19:16
正解。
大陸cc服解體,合併tw服,估計hk都唔會遠,以後大把機會一堆人協防或者協攻,類似的話題必將繼續。

我無話你係呢件事錯,係我睇成個頂文
就睇出你係到

挑起沒有意義的中港矛盾
我只能說

係你真係認為我指出你問題,就認為我係到幫緊佢
你唔好當成我指你有問題,就等同我支持個個(大陸人)好唔好
係你未知我想表達d咩咋

黑心人
01.12.2013, 22:53
你要搞清楚...我針對既唔係國內既朋友們
係圖片中人

黑心人
02.12.2013, 07:40