PDA

查看完整版本 : 報紙佬之淚

WWok2
23.02.2014, 13:45
最近爬返S3舊Post,讓我帶大家重溫S3輝煌既一刻。

如題~1打1唔夠做全個盟一齊上唔緊要
唔怕你假~最怕你渣~但係...笑死左
大家口既屎上最大公會既手法係
用分ac撞你~e+未入公會既分ac都拎來當盟軍嫁a_a?
有種唔好一邊扮屎上最大公會
一邊拎10個分ac去打人吧:(
有種只用本ac~不過咁你地d屎上最大公會都唔會有咁既兵力同膽量
記住~我黑心人講嫁~
姐係我唔介意你用分ac打我地
但你入左公會先得唔得:)
只能提議你下次入左公會先用分ac打人咪唔好比人認到:)
下下比人認得出好柒嫁羊腩系
不過人行人道"屎"行"屎"道
(注:gm條例好似話唔比用分ac咁做嫁可,今次無足夠證據算)

自重吧羊腩系:)

佢地識咁先算啦,我地小圈子,個個都fd底,又有好多人係外國(包括我),互相set曬代管,基本上24小時online,我地經常半夜伏擊佢地tim,就算佢地聯防又點?棒棒唔識fake攻架,咪又係一樣得xd
就係因為小圈子果班好戰友,有d甚至係某服ge敵盟盟主對壘過,默契好深,打破呢個默契其實好難囉

我負責半夜打人清兵炸麻, 另外得閒就幫人計一下追秒清兵ge工作, 平時得閒就打死羊炸wo 未有車, 所謂ge盟戰我懶理!!! 等我聽日開左村先啦
一班烏合之眾, 靜識起山洞, 連兵係咩都唔識, 得罪講句, 我曾經係tw4形容呢d玩家為tra敗.類

我唔夠desert黎啊麻, 次次都比佢快我一步, 所以我有車之後見山洞, 見一次車一次

恐怕今輪唔啱用
先唔講西南,其他3象限都有大勢力發展,
兵戰小x子已經算最強,個人認為小x子絕對可以征服哂東北西北

14日300兵好難咩? 投多1000金左右, 16日可以6000棍+主村p10以上啦@@

我人口低, 1:9兵, 5算多@@ 之前排名一百後都上緊搶星, 而家搞緊大兵馬村5小心人口上翻第一頁@@ hea搶綠洲都上倒搶, 其實呢服收得皮, 我每日搶ge時間大約用2hr炸麻

你身處方位係咩? 其實我可以叫分盟收你, 小X子d分盟, IGM小伙子D幹部講你論壇個名出黎都應該可以收

好彩打你GE係我地盟ge普通麻煩友姐, 如果係我打你, 早就0左帳, 我有時候得閒仲可以查埋係邊個聯防過你TIM(PS. 唔係HACK帳, 如果你有聯防其實好容易查到係邊個比防你GE xd)

打你果條友其實有D麻煩, 我平時都唔理佢@@

一開始, 小圈子係官壇明抽暗諷, 到而家, 竟然係以下呢位人兄講中左。

雖然我唔睇好 小x子盟.. 又係一班貌似初期谷人口..中期出寶未到潛哂水既盟:(
希望我無講中
我都係想食多幾粒花生姐

其實唔係我唔做報紙, 係無報紙比我做。一開始選擇加入S3, 係因為睇到上述既回覆, 以為有好戲睇, 有仗打, 有報紙做, 所以先來。點知道, 真係影都唔見。即是咁, 無料到唔好吹到咁大好唔好?

太平道人
23.02.2014, 18:22
人口表示,一個玩家有沒有用心去玩
雖然不能跟實力沒太大關係
但能表示活人數字
只看人口,
言之尚早

看搶分
星之強盜

等級 公會 資源量
1. 小伙子 12618711
2. 星神-i 10607624
3. 小圈子 8979010
4. Shitty-2 8530575
5. Angel 總盟 6438971
6. Shitty 3 6063570
7. 星神-ii 4574782
8. 星神 4225864
9. 屏風馬 (西北) 2865849
10. 星神-iii 2172265

我真係唔知,點解有呢個結論

WWOK
你係唔係偏幫,你自己先知

但係
參考上HK1,HK4
呢個時間,平靜係好正常
打杖如果吓吓都好似你咁想
仲得了

講多句,黑心人走在好內
我知佢一早DEL在AC
因為我同佢在遊戲的信件中,見到個名無在

佢個心想緊咩,我知,但係,佢想出來既方法好有問題

WWok2
23.02.2014, 19:27
但能表示活人數字
只看人口,
言之尚早

看搶分
星之強盜

等級 公會 資源量

WWOK

但係
參考上HK1,HK4
呢個時間,平靜係好正常
仲得了

講多句,黑心人走在好內
我知佢一早DEL在AC

我知道你想講我咩, 但你手上無我咁多ac係唔同既公會,
無錯, 人口唔代表勁, 但我潛係各公會入面, 見盡佢地點樣去講到人地好勁, 自己好廢,
我想講既係, 呢個server, 每個公會都覺得自己唔夠打, 每個公會都覺得人地好勁,
呢個係造成和平既必要條件, 但似乎和平係travian來講, 唔係好事。

至於我個人的確係有少少偏向的, 因為我已經好耐無見過有人可以係官壇吹到自己咁勁, 連你頂多係官壇寫教學文,
都無吹自己有幾勁, 但其實我真心期待緊呢d勁人既出現, 去拯救香港travian.

黑心人, 其實我一直無留意過佢存在唔存在, 留唔到尾, 玩完個初期, 一步入中期就del帳既好打極有限.

不過, 因為s3悶成咁, 我都去左s1果邊, 希望s1有天國係到可以好睇d

太平道人
23.02.2014, 19:57
無錯, 人口唔代表勁, 但我潛係各公會入面, 見盡佢地點樣去講到人地好勁, 自己好廢,
我想講既係, 呢個server, 每個公會都覺得自己唔夠打, 每個公會都覺得人地好勁,
呢個係造成和平既必要條件, 但似乎和平係travian來講, 唔係好事。

至於我個人的確係有少少偏向的, 因為我已經好耐無見過有人可以係官壇吹到自己咁勁, 連你頂多係官壇寫教學文,
都無吹自己有幾勁, 但其實我真心期待緊呢d勁人既出現, 去拯救香港travian.

黑心人, 其實我一直無留意過佢存在唔存在, 留唔到尾, 玩完個初期, 一步入中期就del帳既好打極有限.

不過, 因為s3悶成咁, 我都去左s1果邊, 希望s1有天國係到可以好睇d

你應該唔知我想講咩~
我無你咁多ac-.-

邊有勁人會係公開場合話自己勁,有個d,咪叫(蠢到勁)或(勁蠢)
真係勁個d,次次走出來食飯,都話自己一般,自己heat

我唔講都講埋啦
眾人心中,對勁人看法不一
我心中,呢個ser,一定無勁人
因為個個都只係識建唔識用
勁個d人,唔只講自己有幾多兵,而且仲知道自己個個兵力,對人地有幾大破壞力同埋幾大威脅
而家好多人,只係識起一大堆兵出來
但因為唔識用,而自己欺騙了自己

即係簡單d講
而家hk3
大多數人,包括某d盟主
就好似一大堆士兵,面對一個未知既敵人,因為無一個將軍領導,所以就自亂陣腳
其實對家都一樣

diarco
25.02.2014, 02:28
但能表示活人數字
只看人口,
言之尚早

看搶分
星之強盜

等級 公會 資源量

WWOK

但係
參考上HK1,HK4
呢個時間,平靜係好正常
仲得了

講多句,黑心人走在好內
我知佢一早DEL在AC

道人唔好只系睇個分,其實星神個邊個紅心傾出左黎開多個星神,佢地搶分已經過左小伙子.

佢好唔好打我就唔知,但系佢當時定位系軍師,外交個類lo.佢走左小x子系凝聚冇以前咁好lo...

我唔講都講埋啦
眾人心中,對勁人看法不一
我心中,呢個ser,一定無勁人
因為個個都只係識建唔識用
勁個d人,唔只講自己有幾多兵,而且仲知道自己個個兵力,對人地有幾大破壞力同埋幾大威脅
而家好多人,只係識起一大堆兵出來
但因為唔識用,而自己欺騙了自己

即係簡單d講
而家hk3
大多數人,包括某d盟主
就好似一大堆士兵,面對一個未知既敵人,因為無一個將軍領導,所以就自亂陣腳
其實對家都一樣

咁道人出唔出教學文教用兵?

cmpm
25.02.2014, 22:41
同樣因某人官壇既霸氣發言而玩S3既路過

隨機問題答錯了
28.02.2014, 05:57

我都岩岩搬左去ser1
申利:前小伙子

pang
01.03.2014, 18:57
樓主確認camile為小圈子其中一員?
btw 想做報紙可以叫星神打小圈子 一定要小圈子打星神先做得報紙?

風暴之靈-戰神〤天帝
03.03.2014, 22:04
我入左小x子,
基本上唔可以話佢地唔聯防人,
係我入埋聯防官個ac,一封聯防信都冇,
防咩姐

然後,我遲左兩個幾月開ac,
管盟多過玩,

上左s1,又唔多見有勁人(包括自己傻人一件)

風暴之靈-戰神〤天帝
03.03.2014, 22:05
我入左小x子,
防咩姐

管盟多過玩,

qang
03.03.2014, 23:37
我入左小x子,
防咩姐

管盟多過玩,

邊有人比人打唔叫聯防...