PDA

查看完整版本 : 奇觀現況

poro
23.04.2016, 00:32
1. ycw News神域 News騎士 34
2. Goldem BEST OF THE BESTS Best醒字派 34

News奇觀已經追平左Best系奇觀
不過暫時唔見兩大萌系有乜大動作
暫時展望明曰兩日週未會有花生食

btw...我係G.P嘅 O_O
如果有乜花生戰報可以send下比我
我會轉貼返呢到

???
23.04.2016, 15:48
目測雙方起WW的速度差不多,而雙方防兵相差亦不超過5%

暫時兩邊都缺米,字母昨天有出盟信叫米援,news也在內部群叫米援

PS: 我只是一個普通的花生友

poro
23.04.2016, 17:09
目測雙方起WW的速度差不多,而雙方防兵相差亦不超過5%

暫時兩邊都缺米,字母昨天有出盟信叫米援,news也在內部群叫米援

PS: 我只是一個普通的花生友

咁字母都真係好多防wow....
不過字母有圍下村
之後供米應該冇乜大問題

???
23.04.2016, 17:26
現在賴達的兵出得越來越多,之後就要看哪邊補兵同補米比較快

現時:
根據我防兵死的百分比,字母好像死得少過news,字母平均死3-6%,news平均死5%
我認為字母的防兵應該可以夠升到50級(大約每次死5%)

chloe1991
26.04.2016, 00:47
話說有冇花生食,好似冇晒消息咁

???
26.04.2016, 00:59
應該好快有花生食,best系召集緊攻手

???
26.04.2016, 17:24
在best 5的三位攻手聯攻下(以及過200波佯攻),best又一次成功地車平NEWS的村(MPC)

希望交戰雙方能夠show戰報,大家一齊花生下

mark1689
26.04.2016, 18:56
兩邊死的兵似乎差不多

報馬仔
27.04.2016, 06:55
根据报马仔观察,best这次大大失策,花了近100万攻击车平一个非攻村的资源村真的是太失败了,这100万拿来轰炸news的世界奇观有多好,
或许是战略失败还是错估形势?可能best攻击手已在暗自啜泣了.....
或许他们原本策略是要慢慢车平每一个村,没想到第一次就失败,以这样的情况,要车完全部的村应该需要1000万以上攻击,这1000万攻击或许真的是best的实力了.......

fml
27.04.2016, 09:52
根据报马仔观察,best这次大大失策,花了近100万攻击车平一个非攻村的资源村真的是太失败了,这100万拿来轰炸news的世界奇观有多好,
或许是战略失败还是错估形势?可能best攻击手已在暗自啜泣了.....
或许他们原本策略是要慢慢车平每一个村,没想到第一次就失败,以这样的情况,要车完全部的村应该需要1000万以上攻击,这1000万攻击或许真的是best的实力了.......
你真係好on9. 唔知又係到尻up 你當best on9架?甪90萬攻平資源村?兵村係乜你都應該知掛
係 無錯 今次係失策 平唔到mpc主村 不過唔緊要 都預左輸
我唔怕開埋名黎屌你 我係mars 唔知真係唔好尻up

desae86
03.05.2016, 17:38
拆你屋
比人打都唔知咩事
拆完30級先叫防

fml
03.05.2016, 23:23
拆你屋
比人打都唔知咩事
拆完30級先叫防

喂 有20w攻先出聲啦 垃圾
咪又係有人carry你 挑

fml
04.05.2016, 07:33
喂 有20w攻先出聲啦 垃圾
咪又係有人carry你 挑
有人嬲嬲豬
xxxxxxxx

hemanlam
08.05.2016, 23:36
90萬攻分+5百萬防分
有冇花生食下

???
10.05.2016, 02:45
快少少完好過啦...

玩到好悶啊..

desae86
10.05.2016, 21:06
喂唔打啦?
聽日完ser....

76herbs
11.05.2016, 06:47
阿騎士團大佬 你比人carry仲可以咁high既?無人carry垃圾不如
仲係到吠 恬不知恥 82波攻擊連一個人都平唔到 可想而知 有幾給力啦
蟻多嬲死象 寡不敵眾 人唔夠你地多 帳又少過你班多帳狗 輸左我無野好講
下輪你地玩得開心D 不如一開波就全ser打賴達 唔好打玩家啦 打賴達仲好啦 搶哂所有寶同圖紙 同賴達鬥快升WW
你地既實力係咁上下 不過今輪都算好架啦 叫有得起下WW 用壓倒性人數叫贏到下 儒子可教也

24Herbs
11.05.2016, 08:42
阿騎士團大佬 你比人carry仲可以咁high既?無人carry垃圾不如
仲係到吠 恬不知恥 82波攻擊連一個人都平唔到 可想而知 有幾給力啦
蟻多嬲死象 寡不敵眾 人唔夠你地多 帳又少過你班多帳狗 輸左我無野好講
下輪你地玩得開心D 不如一開波就全ser打賴達 唔好打玩家啦 打賴達仲好啦 搶哂所有寶同圖紙 同賴達鬥快升WW
你地既實力係咁上下 不過今輪都算好架啦 叫有得起下WW 用壓倒性人數叫贏到下 儒子可教也

唔覺我地騎士贏係俾人carry
我地盟係有實力既
只係防多過攻
守WW推資方面
我地都好俾力
不過16人既盟 又的確垃圾不如既
不如教下我 點樣做到16個人打WW
然後係唔聯任何盟既情況下 都贏到啦
travian不嬲有外交呢樣野架
當初你地連到兄弟大家都係55波
奈耐可我地都係 開始岩岩聯左成個東北
你地就開始話我地呢邊多帳 16人大盟係class跟班
然後又話我地外掛狗
其實你地本身都有機會贏
如果你地係拉攏更多外交 而唔係一味咁偏激既態度
如果我係其他盟
我都唔睇好你地啦
有無諗過其實你地best係輸你地班幹部:confused:

76herbs
11.05.2016, 13:51
唔覺我地騎士贏係俾人carry
我地盟係有實力既
只係防多過攻
守WW推資方面
我地都好俾力
不過16人既盟 又的確垃圾不如既
不如教下我 點樣做到16個人打WW
然後係唔聯任何盟既情況下 都贏到啦
travian不嬲有外交呢樣野架
當初你地連到兄弟大家都係55波
奈耐可我地都係 開始岩岩聯左成個東北
你地就開始話我地呢邊多帳 16人大盟係class跟班
然後又話我地外掛狗
其實你地本身都有機會贏
如果你地係拉攏更多外交 而唔係一味咁偏激既態度
如果我係其他盟
我都唔睇好你地啦
有無諗過其實你地best係輸你地班幹部:confused:

我無咁偏激
我認同你ge分析

外掛狗 當然唔係話你地騎士 >>> 我認真代表其他人ge偏激言論致歉
我個人立場係講mpc

ww有幾辛苦 大家都知道
無論點玩 大家都有付出

我個人亦唔會好大程度咁賴自己人少 雖然點都有影響
我佩服你地今round外交的做法
亦多謝你地肯同我地打 hkx已經悶左好耐 呢round 望落去勉強叫有少少生氣

最後, 我再一次為best 之前有關言論致歉 (長期處於下風 難免best部分有出心出力ge人會有情緒 希望諒解)

Best 5 人口最少的t上

???
11.05.2016, 14:16
本來今日09:15就完ser,可惜mars車掉WW,所以大家還要繼續拖下去...

不過,我們都要多謝best系的參與,沒有你們,WW戰會很悶

BY abc的cp之一

???
11.05.2016, 14:22
不過,我有d地方唔明,或者等完ser的時候大家一起交流下

76herbs
11.05.2016, 14:28
不過,我有d地方唔明,或者等完ser的時候大家一起交流下

可以係game igm我

隨時可以問 我會持平回答

by t

???
11.05.2016, 14:35
可以係game igm我

隨時可以問 我會持平回答

by t

因為係關於一些戰略同外交的問題,公平d都係等完ser的時候講

你是txxt?

ATV
12.05.2016, 04:59
真心覺得雙方很努力,希望有個完美結局.