第1页,共7页 123 ... 末页末页
显示结果从 1 到 10 共计 64 条

Neuer Benutzer
    注册日期
    08.08.2014

默认 [hk4小偷聯盟]hkd港幣戰士偷盟友古城

小弟Travian ID跟HK4內GAME ID 一樣
    都係BlacKz
    目前為聖誕球代理會長(會長同外交去左金鍾幫手)

事發小弟同聖誕球其他幾位會員一齊轟古城 Caralis(-54,-59)
    con到半路 屬於HKD港幣戰士既aczdaczd突然食左個古城

我真係好驚訝
    兵又唔係你派
    點解可以一言不發咁搶左個古城走
    所謂聯盟關係原來比你地咁樣黎用

為此我發信問小仙子點解會食左個古城 結果得到以下答覆
    到而家為止個古已經比hkd食左兩日
    一直無任何賠償(如打另一個古城當還城)
    仲要認為一早內定要左呢個古城
    我地打係我地理虧

姐係一個小偷去你屋企偷野
    偷完跟住同個傾緊租約既業主講
    你呢個單位我一早就準備偷野架啦
    一定係你問題咁
    出論壇Post係希望各位認清HKD港幣戰士等人
    特別係死神龍 同 aczdaczd
    我知道三文魚同ELVINAK有力勸死神龍退城 小仙子亦表示立場中立
    但死神龍立場就有如我地香港偉大既香港公安咁
    自己理虧仲打橫黎講

係度 預祝無系大獲全勝HK4
    金錢戰士們繼續努力
    如果因呢個POST踩親你地條尾既
    歡迎黎轟我

小仙子:

这个宝,我们很早要拿了,你们干部应该知

班盟友話米古太遠 結果去左打械訓 打到1忠誠比你地盟個人搶左
    你5系打米宝吗?

aczdaczd

你地個ax搶左我古城 con到10幾忠偷左wor

係,但驚有人聯防

想問清完兵係咪慢慢等con就得 古城d兵會唔會重生

英雄轉攻擊加成,兵工廠爆晒距,開埋鑲酒party带150衝车,車行宮要朋友幫,高卢罗马开大party 可帮助con 村,條顿如果开酒party会减一半,正常4次可con到,條顿开酒p 要7-8次,我d兵都重伤,帮5到手,现时已清左3座古城

想問下衝撞車要幾多架左右 投石車要轟d咩
    目前有各20等裝備的13000斧和5000條騎
    英雄到時可以100點戰力加成
    同埋我怕我盟未必能有足夠能力破防 貴盟可唔可以幫忙一起打?
    另外我想佔的這個城內的神器能力是什麼?
    事關我曾經玩travian的時候只是一名普通玩家
    未接觸過神器這概念

6000古羅馬步兵6000禁衛兵6000帝國兵200使者騎士2000帝國騎士2000將軍騎士
    要3-4万粮攻兵,预死大半

我8村的時候應該會跟盟友一起攻打古城
    請問有什麼需要留意的地方
    如城內兵力 佔領城的問題

P.S 應該係佔Caralis ‎‭(‭-‭54‬‬|‭-‭59‬‬)‬‎

此帖于 17.10.2014 18:55 被 BlacKz 编辑。

Erfahrener Benutzer
    注册日期
    14.11.2013

默认

鳩吹王Safire 一陣又話自己係BlacKz
    要你證明自己係真BlacKz 哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈

注册日期
    05.08.2014

默认

咁知佢鳩吹又洗乜證明

注册日期
    15.08.2014

默认

佢地o既人品你唔係而家先知呀?!

P.S. 勿對號入座

注册日期
    08.08.2014

默认

睇黎有人睇到個post
    真係踩親左佢條尾
    rmb人民南瓜已取消跟聖誕球™的聯盟關係。 今天 20:08
    hkd港幣戰士已向聖誕球™宣戰。 今天 18:39
    hkd港幣戰士已取消跟聖誕球™的不侵略條約。 今天 18:37

都係果句
    預祝無系大獲全勝

注册日期
    15.08.2014

默认

引用 作者: BlacKz 查看帖子
    睇黎有人睇到個post
    真係踩親左佢條尾
    rmb人民南瓜已取消跟聖誕球™的聯盟關係。 今天 20:08
    hkd港幣戰士已向聖誕球™宣戰。 今天 18:39
    hkd港幣戰士已取消跟聖誕球™的不侵略條約。 今天 18:37

都係果句
    預祝無系大獲全勝
    HKD 同無垠同一條船的

注册日期
    13.09.2014

默认

BlacKz

我們HKD冇可能會知你幾時打,更唔知你降到忠誠1時比我們搶走。

仲有點解你要删除重要的字句? 下面是原信

正方球體沒玩幾星期了 加上現在是我破左防但你地食左wor

这个宝,我们很早要拿了,你们干部应该知

班盟友話米古太遠 結果去左打械訓 打到1忠誠比你地盟個人搶左

你5系打米宝吗?

aczdaczd

你地個ax搶左我古城 con到10幾忠偷左wor

係,但驚有人聯防

想問清完兵係咪慢慢等con就得 古城d兵會唔會重生

預計幾點到?

現在準備CON
    Tarraco ‎‭(‭-‭188‬‬|‭-‭16‬‬)
    現有13500斧+2500條騎於1村‬
    請問可唔可以幫手車一車行宮??
    準備聽日出發‎

英雄轉攻擊加成,兵工廠爆晒距,開埋鑲酒party带150衝车,車行宮要朋友幫,高卢罗马开大party 可帮助con 村,條顿如果开酒party会减一半,正常4次可con到,條顿开酒p 要7-8次,我d兵都重伤,帮5到手,现时已清左3座古城

想問下衝撞車要幾多架左右 投石車要轟d咩
    目前有各20等裝備的13000斧和5000條騎
    英雄到時可以100點戰力加成
    同埋我怕我盟未必能有足夠能力破防 貴盟可唔可以幫忙一起打?
    另外我想佔的這個城內的神器能力是什麼?
    事關我曾經玩travian的時候只是一名普通玩家
    未接觸過神器這概念

6000古羅馬步兵6000禁衛兵6000帝國兵200使者騎士2000帝國騎士2000將軍騎士
    要3-4万粮攻兵,预死大半

我8村的時候應該會跟盟友一起攻打古城
    請問有什麼需要留意的地方
    如城內兵力 佔領城的問題

P.S 應該係佔Caralis ‎‭(‭-‭54‬‬|‭-‭59‬‬)‬‎

Erfahrener Benutzer
    注册日期
    12.08.2014

默认

題外話 過左成日仲開著酒party?
    btw 我一直以為hkd係同聖戰同盟, 精寶就話姐竟然為左一個大寶反面仲要用呢d咁唔見得光ge方法搶古城
    最後吸取教訓, (如果仲有機會佔寶ge話)記得要一波流)
    仲有衝車太少, 如果有~500衝車應該唔駛死咁多兵
    此帖于 17.10.2014 23:49 被 jeff11011 编辑。

注册日期
    13.09.2014

默认

你講得冇錯,要con村最好一波過

至少我手上有6隻參議員,要秒con係冇難道

注册日期
    08.08.2014

默认

死神龍真係好笑
    偷野仲好意思出黎評論人
    算啦 你地響hk4慢慢玩
    一個寶就睇穿死神龍你條廢柴係第二個鍾培生

同埋一早就知無垠同幣值一team黎
    本身HK4過左一個月後都知道無垠大哂
    都已經唔係為贏
    係想試SER睇下點玩
    不過估唔到呢D所謂盟友既人係D小偷,香港公安一樣垃圾咁解姐
    偷寶都要扮哂仁義道德企哂自己果邊
    你係得既

係信中都講左
    其實我係05-07年玩過travian之後都已經冇玩過
    果時都只係一個小玩家種下田咁過活
    呢個SER度12WEEKS都拎到8次星之強盜完全靠自己每日ON差唔多18小時控兵搶資咁樣打番黎
    今次真係多謝死神龍你呢個小人比我既教訓
    此帖于 18.10.2014 00:13 被 BlacKz 编辑。

第1页,共7页 123 ... 末页末页

发帖规则

• 不可以发表新主题
  • 不可以发表回复
  • 不可以上传附件
  • 不可以编辑自己的帖子
  •