第3页,共4页 首页首页 1234 末页末页
显示结果从 21 到 30 共计 39 条

Benutzer
    注册日期
    27.08.2013

默认

其實我個人睇法就係唔想sim ser,就算被人車平輸左都冇所謂。但真係唔想sim ser。hk server 好多時都係sim 真係冇咩癮,唔係特別針對邊個,只不過濫收人真係冇咩好玩。打人先好玩架嘛,清人兵個刻不知幾正。

Erfahrener Benutzer
    注册日期
    12.08.2014

默认

引用 作者: ringoleung 查看帖子
    其實我個人睇法就係唔想sim ser,就算被人車平輸左都冇所謂。但真係唔想sim ser。hk server 好多時都係sim 真係冇咩癮,唔係特別針對邊個,只不過濫收人真係冇咩好玩。打人先好玩架嘛,清人兵個刻不知幾正。
    車平一個之前得登係你撞左兵之後igm你寸9你ge人先係最爽 幾有成功感:0)

不過我都認同我寧願打唔過人最後俾人車平都唔想玩Simcity玩到完ser...

Neuer Benutzer
    注册日期
    09.03.2014

默认

盟友多唔係大曬嘅多唔等於勁 U2就一個好例子

注册日期
    12.08.2014

默认

引用 作者: geography0 查看帖子
    盟友多唔係大曬嘅多唔等於勁 U2就一個好例子
    s4個耕田公會先係經典:0), 完美演譯盟友多=/=勁呢一句說話

注册日期
    28.10.2014

默认

昨天, 13:55 #7
    wahwah
    話時話我都收到風h系食硬西南之際,再暗中派人到北面搞煽動,
    等上面兩個象限打過你死我活之後 再伺機抽水……
    開頭我都係半信半疑,現在聽你這麽一說,可信性極高…
    北方人要小心 !!

昨天, 17:15 #12
    wahwah

咁ally左都可以搞下d少動作, 挑釁下你北面兩邦人至勢成水火
    到時打起上黎既話再借d椅幫幫戰狼做點後勤支援工作咪得,
    借刀殺人呢招,travian見慣不怪吧

昨天, 18:23 #14
    wahwah

我其實比你更不才
    只是看見有人無故開post說到東北人無端白事想打西北狼戰,argon主意
    才聯想到是不是有心人在搞小動作,替別人點火頭而已

還有面子說(聽人說),明明就是看不過眼自己公會被冤枉,便把自己的聯想說成很中立,再用上一些完全不成假設的論據
    有人護主心切了~
    此帖于 02.12.2014 19:29 被 超夢夢 编辑。

Benutzer
    注册日期
    10.08.2014

默认

引用 作者: 超夢夢 查看帖子
    昨天, 13:55 #7
    wahwah
    話時話我都收到風h系食硬西南之際,再暗中派人到北面搞煽動,
    等上面兩個象限打過你死我活之後 再伺機抽水……
    開頭我都係半信半疑,現在聽你這麽一說,可信性極高…
    北方人要小心 !!

昨天, 17:15 #12
    wahwah

咁ally左都可以搞下d少動作, 挑釁下你北面兩邦人至勢成水火
    到時打起上黎既話再借d椅幫幫戰狼做點後勤支援工作咪得,
    借刀殺人呢招,travian見慣不怪吧

昨天, 18:23 #14
    wahwah

我其實比你更不才
    只是看見有人無故開post說到東北人無端白事想打西北狼戰,argon主意
    才聯想到是不是有心人在搞小動作,替別人點火頭而已

還有面子說(聽人說),明明就是看不過眼自己公會被冤枉,便把自己的聯想說成很中立,再用上一些完全不成假設的論據
    有人護主心切了~
    唉, 其實我真是不想跟你再一直無聊地玩炮下去, 有時間的話大家還不如多花點在遊戲上吧....
    首先, 我相信你應該明白 "無中生有"這個四字詞語的解釋, 我第一段說話的目的, 就是要回應樓主這樣的一個post, 只靠把口去說, 誰都會, 沒真憑實據, 一個有思考力的人自會懂得分辨真偽...情況就好像閣下曾經說過有某些人沒夠水準跟你交手一樣, 只靠把口去說的這個道理, 相信也不用我再去解釋.. 當然我亦希望閣下是遊戲內的好手而不只是論壇上的寫手....
    其次, 有人發POST說到東北LU密謀入侵西北還要消滅其他人, 但卻沒事實依據, 從任何客觀角度來看, 也看得出是其他人在暗地裡替別人點火頭, 那我的聯想又何來會有偏頗,不中立 之有 !?
    最後, 在遊戲中, 每個人都有自己不同的立場, 各人都會傾向屬於自己的一方, 護主護航, 常情之... 相對於起某些只單純為攻擊別派勢力的說話, 我有承認過自己盟系濫收人的不是, 責無旁貸等 已算是較為中肯, 比我更護主心切的大有人在, 閣下自己理應更為清楚吧~

Benutzer
    注册日期
    31.07.2014
    住址
    Wherever my heart is at.

默认

A wild soldier has appeared!
    誰曾是我這一首歌 我記不清楚

注册日期
    28.10.2014

默认

引用 作者: wahwah 查看帖子
    唉, 其實我真是不想跟你再一直無聊地玩炮下去, 有時間的話大家還不如多花點在遊戲上吧....
    首先, 我相信你應該明白 "無中生有"這個四字詞語的解釋, 我第一段說話的目的, 就是要回應樓主這樣的一個post, 只靠把口去說, 誰都會, 沒真憑實據, 一個有思考力的人自會懂得分辨真偽...情況就好像閣下曾經說過有某些人沒夠水準跟你交手一樣, 只靠把口去說的這個道理, 相信也不用我再去解釋.. 當然我亦希望閣下是遊戲內的好手而不只是論壇上的寫手....
    其次, 有人發POST說到東北LU密謀入侵西北還要消滅其他人, 但卻沒事實依據, 從任何客觀角度來看, 也看得出是其他人在暗地裡替別人點火頭, 那我的聯想又何來會有偏頗,不中立 之有 !?
    最後, 在遊戲中, 每個人都有自己不同的立場, 各人都會傾向屬於自己的一方, 護主護航, 常情之... 相對於起某些只單純為攻擊別派勢力的說話, 我有承認過自己盟系濫收人的不是, 責無旁貸等 已算是較為中肯, 比我更護主心切的大有人在, 閣下自己理應更為清楚吧~

這樣都已經比很多人強了,下面的,都不想讓你們看,免得自卑
    特別13天前說自己一天100雷法,但現在都不知有沒有800雷法的人

Benutzer
    注册日期
    27.08.2013

默认

好多兵阿!!!
    實在太強大了!

Neuer Benutzer
    注册日期
    03.09.2014

默认

第3页,共4页 首页首页 1234 末页末页

发帖规则