第1页,共2页 12 末页末页
显示结果从 1 到 10 共计 18 条

Neuer Benutzer
    注册日期
    06.11.2014

默认 [突發] 繼山洞寶轉移後,兵寶也相繼轉移了

教頭的流傳典籍 IX

擁有這件工藝品能加快您的士兵訓練速度(‎‭‭‭1‬‬/‭‭2‬‬‬‎x),包括兵營、馬廄及工場。

擁有者 Anubis
    只限持有的村莊 hehe
    公會 沒有公會
    效果影響範圍 只限持有的村莊
    效果加成 ‎‭‭‭1‬‬/‭‭2‬‬‬‎
    所需等級 寶物庫等級 10
    奪取時間 16/03/26 20:14
    生效時間: 16/03/27 20:14
    之前的擁有者
    玩家 只限持有的村莊 已奪取
    賴達族 [?] 16/03/11 13:00
    princephilip 02~ 16/03/12 07:02
    Mary.Co --楊筠玲-- 16/03/16 18:08
    princephilip 07 16/03/17 12:41
    princephilip 03 16/03/18 17:30
    princephilip 15 16/03/23 08:10
    princephilip 03 16/03/24 20:45
    Anubis hehe 16/03/26 20:14
    格力地 01. Augustus 16/03/27 07:12

太平有花生報嗎? 太平一上水,隔離post 已經第4頁
    此帖于 27.03.2016 09:19 被 Jarvis 编辑。

注册日期
    25.05.2015

默认

引用 作者: jarvis 查看帖子
    教頭的流傳典籍 ix

擁有這件工藝品能加快您的士兵訓練速度(‎‭‭‭1‬‬/‭‭2‬‬‬‎x),包括兵營、馬廄及工場。

擁有者 anubis
    公會 沒有公會
    之前的擁有者
    princephilip 02~ 16/03/12 07:02
    mary.co --楊筠玲-- 16/03/16 18:08
    princephilip 07 16/03/17 12:41
    princephilip 03 16/03/18 17:30
    princephilip 15 16/03/23 08:10
    princephilip 03 16/03/24 20:45
    anubis hehe 16/03/26 20:14
    格力地 01. Augustus 16/03/27 07:12

太平有花生報嗎?:d 太平一上水,隔離post 已經第4頁
    7.7 攞左幾粒鐘又比人搶返...del帳罷啦7.7

注册日期
    27.02.2015

默认

呢D先好玩,對面強先好玩,打得太多癈人好容易自己都變癈,都系嗰句,銀河加油,大家都加油

注册日期
    06.11.2014

默认

引用 作者: Lichee 查看帖子
    呢D先好玩,對面強先好玩,打得太多癈人好容易自己都變癈,都系嗰句,銀河加油,大家都加油
    老闆,萬里望唔該~ 字數字數

注册日期
    30.11.2015

默认

引用 作者: Jarvis 查看帖子
    教頭的流傳典籍 IX

擁有者 Anubis
    公會 沒有公會
    之前的擁有者
    Mary.Co --楊筠玲-- 16/03/16 18:08
    Anubis hehe 16/03/26 20:14

太平有花生報嗎? 太平一上水,隔離post 已經第4頁
    地球軍衰左就唔會有花生架,太平道人專幫他們做槍手,你慳返啖氣啦!

Erfahrener Benutzer
    注册日期
    04.07.2013

默认

引用 作者: scythe 查看帖子
    地球軍衰左就唔會有花生架,太平道人專幫他們做槍手,你慳返啖氣啦!
    你有見過我放花生咩?
    係衰在定成功在,都唔會有

注册日期
    30.11.2015

默认

引用 作者: 太平道人 查看帖子
    你有見過我放花生咩?
    係衰在定成功在,都唔會有
    你仲有臉放花生出來咩?地球軍贏,你就做的不公,地球軍輸你就比個個飯局主人鬧,S4會被人圍攻,你為師不正為水不清,無人信你架,呢個論壇只系你幾個廢青講炸。(我睇唔過眼先出來講下,唔該你地唔好扯呢個,個個,一陣又qqe,一陣又huan,都系個句,識得他們都唔會上論壇)

注册日期
    04.07.2013

默认

你仲有臉放花生出來咩?地球軍贏,你就做的不公,地球軍輸你就比個個飯局主人鬧,s4會被人圍攻,你為師不正為水不清,無人信你架,呢個論壇只系你幾個廢青講炸。(我睇唔過眼先出來講下,唔該你地唔好扯呢個,個個,一陣又qqe,一陣又huan,都系個句,識得他們都唔會上論壇)
    証明你咩都唔知
    第1,我唔洗你信我
    第2,我唔放花生原因係,地球軍現時戰事,大部份真係有我份,我點會想比人知邊部份係有我份
    第3,我出來食飯每次都有比錢,所有我無收利益,同埋無分咩野(飯局主人)
    第4,我做spy,本來就為師不正為水不清
    第5,我成日都同d人講(你有本事咪唔好信我!)我唔係想人信我,我係想人唔信我,之後pk在之後我先有機會抽水

最後:在我眼中,公會名聲或個人面子從來都係小事,所以我從來都唔用同一個名係個戰場上
    我注重既係,由開ser就已經寫下的計劃有無完成在
    真正另我開心既,唔係在論壇同你班為面真係咩都做得出咩都講得出既人口舌之爭
    係見到有人再次因為我既存在要上論壇同我口舌之爭
    此帖于 27.03.2016 17:57 被 太平道人 编辑。

注册日期
    30.11.2015

默认

引用 作者: 太平道人 查看帖子
    証明你咩都唔知
    第1,我唔洗你信我
    第2,我唔放花生原因係,地球軍現時戰事,大部份真係有我份,我點會想比人知邊部份係有我份
    第3,我出來食飯每次都有比錢,所有我無收利益,同埋無分咩野(飯局主人)
    第4,我做spy,本來就為師不正為水不清
    第5,我成日都同d人講(你有本事咪唔好信我!)我唔係想人信我,我係想人唔信我,之後pk在之後我先有機會抽水

最後:在我眼中,公會名聲或個人面子從來都係小事,所以我從來都唔用同一個名係個戰場上
    我注重既係,由開ser就已經寫下的計劃有無完成在
    真正另我開心既,唔係在論壇同你班為面真係咩都做得出咩都講得出既人口舌之爭
    係見到有人再次因為我既存在要上論壇同我口舌之爭
    廢話一堆,廢青一名,一事無成。

注册日期
    04.07.2013

默认

廢話一堆,廢青一名,一事無成。
    你講咁多,都係想屈人廢青即
    咁我唔怪你既
    你係要屈人廢青先可以自我感覺良好,我實比你屈
    不過唔緊要,因為你都應該唔係第一個
    只係有件事要注意
    通常屈得人廢青個d
    原因都係自己玩得比別人差,係要話人地負出了現實人生來安撫自己
    我覺得玩得差都唔係問題
    不過輸埋人品就真係唔要得
    無計,呢個hk大把人就係廢唔認,當正自己好勁,人地比佢勁等同人生輸家
    學某人講:而家d香港人,就係寧願別人同佢一齊咁仆倒在街上,都唔要自己一齊可以成功
    一場遊戲可以另你有必要講呢d
    我甘願在你心中成為廢青,所以請你代我去同銀河d人講(太平道人係廢青,所以大家唔好學)
    相信銀河d人咁低智慧,一定會信
    咁一定可以穩固你自己個人威信
    有面有粉絲
    不過真的假不了,假的真不了
    快d做返d成績出來啦
    唔係講咩都無用
    此帖于 27.03.2016 22:00 被 太平道人 编辑。

第1页,共2页 12 末页末页

发帖规则

• 不可以发表新主题
  • 不可以发表回复
  • 不可以上传附件
  • 不可以编辑自己的帖子
  •