第1页,共4页 123 ... 末页末页
显示结果从 1 到 10 共计 39 条

Neuer Benutzer
    注册日期
    25.06.2014

默认 點解天國皇帝得咁低攻分都可以搶星第一

求解 有無人知點樣做到咁樣

Benutzer
    注册日期
    13.04.2015

默认

用好多英雄撞綠州...
    至於英雄何來...我只能呵呵
    1系S***n,1系tr*****er
    用左V*N告佢唔入 所以淨係可以係論譠打飛機yoyoyo
    佢認唔認與我何幹?一切都係技術問題 呵呵

Erfahrener Benutzer
    注册日期
    20.08.2013

默认

你地做咩話我地偉大嘅天國皇帝
    Co. | DKNY | LA MER

Benutzer
    注册日期
    13.04.2015

默认

引用 作者: hsrbec 查看帖子
    你地做咩話我地偉大嘅天國皇帝
    03:38起身睇戰報順手上論壇?

Erfahrener Benutzer
    注册日期
    20.08.2013

默认

引用 作者: 醉愛傑少 查看帖子
    你係要公開討論一單得10隻棒搶奪既我陪下你

有2點想強調
    1. 行過去先半粒鐘 唔覺得我會訓完一教
    2. 你位盟友(well actually幾明顯係佢隔離果位搶星既分帳)開咁近我 我無得唔做下野 :0)
    Co. | DKNY | LA MER

Benutzer
    注册日期
    22.11.2013

默认

引用 作者: 醉愛傑少 查看帖子

都唔知你做咩
    出村比人打就起山洞啦
    btw, 有講明一定唔會比人打嫁咩?
    唔想比人打就轉玩sim city 啦
    搶你兩野就係討論區叫救命,
    比人打有不同原因,
    未得準許而開我近人地條村啦;羊啦;得罪人啦;樣衰或靚仔,等等.
    搞清楚點解比人打,先可以對證下藥既
    此帖于 04.05.2016 23:16 被 人生如夢 编辑。

Benutzer
    注册日期
    13.04.2015

默认

引用 作者: 人生如夢 查看帖子
    都唔知你做咩
    出村比人打就起山洞啦
    btw, 有講明一定唔會比人打嫁咩?
    唔想比人打就轉玩sim city 啦
    搶你兩野就係討論區叫救命,
    比人打有不同原因,
    未得準許而開我近人地條村啦;羊啦;得罪人啦;樣衰或靚仔,等等.
    搞清楚點解比人打,先可以對證下藥既
    做咩無端端高潮
    我有叫過救命?簡直想像力豐富
    「03:38起身睇戰報順手上論壇?」 大佬我一冇講打左邊個二冇求救
    你就幫我免費上綱上線,然後自動高潮 一睇就知係專業釣魚 又或者只係忠犬護主 (呵呵)
    樓樓上又係咁 扑緊野咩你地做咩夾埋一齊高潮
    睇睇個語境就知我係諷刺/自嘲緊 然後又比人當成「公開討論一單得10隻棒搶奪」
    我真心yo出聲 btw高潮預埋我

Benutzer
    注册日期
    22.11.2013

默认

簡單d講,純粹話你無聊加小學雞,完~

Benutzer
    注册日期
    13.04.2015

默认

引用 作者: 人生如夢 查看帖子
    簡單d講,純粹話你無聊加小學雞,完~
    又到左唔講道理 語無倫次咁講下「簡單d講」「小學雞」「無聊」「完~」之類掩飾下自己7左既時候
    親 打唔出嘴炮就乖乖打飛機

第1页,共4页 123 ... 末页末页

发帖规则

• 不可以发表新主题
  • 不可以发表回复
  • 不可以上传附件
  • 不可以编辑自己的帖子
  •